Депутат Луцькради невдоволений збільшенням компенсації «тролейбусникам»

11 Грудня 2018, 14:16
Луцьке підприємство електротрансорту 689
Луцьке підприємство електротрансорту

Депутат Луцькради Павло Данильчук незадоволений тим, що збільшують суму на компенсацію виплат для КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Про це стало відомо під час позачергової сесії Луцької міської ради 11 грудня.

«Ми збільшуємо виплату з бюджету міста до 10 мільйонів гривень, на інший рік більше 50 мільйонів гривень. Це фактично з бюджету розвитку. Вважаю це неправильним. Ми маємо показати, як ми вирішуватимемо це питання. Дотування постійно – це ненормально. Думаю, що хтось має взяти на себе це питання і подумати, як ми «вирулюватимемо це питання», – зазначив Павло Данильчук.

Секретар міськради Григорій Пустовіт заявив, що йому теж не подобається, що вони виділяють велику суму на КП, але так вони виділяють компенсацію.

«Ми будемо перевіряти цей коефіцієнт. Зараз звернулися до студентів, аби вони ще раз проїхалися, в такий спосіб ми вирішимо, яким має бути коефіцієнт», – сказав Пустовіт.

Проте Павло Данильчук зауважив, що це не є правдивим дослідженням. «Це до кінця не відповідає дійсності, тільки коли в нас буде електронна система оплати, тоді ми знатимемо точну кількість пільгових проїздів. Відкладіть цю повірку до електронної оплати, тоді ми за місяць знатимемо реальну картину», – зазначив він.

Депутатка міськради Алла Надточій зауважила, що Луцьку потрібно врахувати досвід міст, де немає такого великого відшкодування.

Читайте також: Від луцьких садочків не забиратимуть гроші

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024