На Рівненщині навчатимуть, як будувати свій бізнес

11 Грудня 2018, 16:02
У Гощі навчатимуть як будувати свій бізнес 946
У Гощі навчатимуть як будувати свій бізнес

У Гощі відбудеться тиждень підприємництва, під час якого розповідатимуть про різні напрями розвитку малого та середнього бізнесу.

У Гощі відбудеться тиждень підприємництва, під час якого розповідатимуть про різні напрями розвитку малого та середнього бізнесу. Гощанська селищна рада, спільно з Рівненською обласною державною адміністрацією та партнерами «Агенція сталого розвитку міста» започатковують заходи, які спрямовані надавати представникам регіонального малого та середнього бізнесу знання про можливості розвитку їхньої справи. Про це повідомляє Агенція сталого розвитку міста.

У Гощі відкриють платформу розвитку підприємства «Open Hub». ЇЇ створили за фінансової підтримки обласної влади та виділеної субвенсії з обласногго бюджету.

Мета цієї платформи – це стимулювання розвитку місцевого бізнесу та створення нових робочих місць в регіоні.

Програма підтримки малого та середнього підприємництва проходитиме протягом трьох днів та складається із п’яти різнопланових заходів: форум підприємництва та чоритьох семінарів.

Кожен із трьох днів буде присвячено одному із напрямів розвитку бізнесу: сучасні тенденції розвитку бізнесу, реєстрація бізнесу та управління фінансами, стратегічне управління, організаційні зміни, маркетинг і продажі, просування бренду компанії в соціальних мережах, можливості ведення бізнесу через мережу інтернет. 

Спікери – місцеві представники бізнесу, експерти регіонально розвитку, фахівці з залучення фінансів, практики в галузі розвитку та підтримки бізнесу, представники місцевої та регіональної влади

Місце проведення – платформа розвитку підприємництва «Open Hub». Адреса – Рівненська обл., Гощанський район, смт Гоща, вул. Застав’я, 22 (2-й поверх)

У програмі заходу:

17 грудня 2018 року

  • 14:00 – 16:30 Форум підприємництва. Гоща, вул.Застав’я, 22.
  • 16:30 – 18.30 Семінар «Ідея, яка працює. Твій бізнес»

18 грудня 2018 року

  • 11:00-14:00 Семінар «Старт бізнесу. Юридичні основи. Реєстрація. Податки. Фінанси»

20 грудня 2018 року

  • 09:00 – 12:00 Тренінг-семінар «Представлення бренду компанії в соціальних мережах».
  • 12:30 – 15:30 Тренінг-семінар «“Управління продажами. Сучасні технології для залучення та утримання клієнтів»

Участь у всіх заходах єбезкоштовною, про те кількість місць є обмеженою. 

Пройти попередню реєстрацію можна за посиланням.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024