Коротко про головне за рік: голова Дорогиничівської сільської ради розповів про свої досягнення

12 Грудня 2018, 17:17
Олександр Дрозда 836
Олександр Дрозда

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Дорогиничівської сільської ради Олександр Дрозда розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«Найперше хочеться відзначити, що нещодавно було замінено теплотрасу протяжністю 45 метрів в ЗОШ І-ІІ ступенів села П’ятикори. Кошти на придбання необхідних матеріалів виділено з районного бюджету. Будівельні роботи виконувались за підтримки нашого орендаря земель – ТзОВ «П’ятидні», яке надало необхідну техніку.

Ще одне напрацювання, правда давніше – перекриття коштом сільської ради будинку культури села Дорогиничі. Старий шифер тут повністю замінено на сучасний металопрофіль. Односельці задоволені, а особливо директор СБК.

Незабаром ще дуже потішимо дитину-сироту з П’ятикор Володимира Калкутіна, для якого придбано житло – двокімнатну квартиру в Локачах. На ці потреби спрямовано 100 тисяч гривень з обласного бюджету, і по 50 – з районного і сільського.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024