У Ковелі водій втік з місця реєстрації свого мікроавтобуса

12 Грудня 2018, 13:47
Мікроавтобус. Фото ілюстративне 1209
Мікроавтобус. Фото ілюстративне

Під час реєстрації авто ковельчанин зник разом з «бусом» у невідомому напрямку.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду.

У Ковелі на території територіального сервісного центру № 0742 МВС України під час огляду мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 311 CDI» (реєстраційний номер АС 6051 ВМ) виявили факт зміни маркувального позначення автомобіля. Після цього водій, який безпосередньо звернувся у ТСЦ з метою отримання тимчасового реєстраційного талону по дорученню на транспортний засіб, зник разом з «бусом» у невідомому напрямку.

Про даний факт експерт проінформував Ковельський відділ поліції, який відкрив кримінальне провадження за ознаками ст. 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), що карається штрафом від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду призначено судово-технічну експертизу документів з метою встановлення факту підробки свідоцтва про реєстрацію вищевказаного транспортного засобу, який наразі розшукує поліція.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024