Ковельська соціальна маршрутка не зупиняється для пенсіонерів, – соцмережі

13 Грудня 2018, 09:11
Ковельська соціальна маршрутка не зупиняється для пенсіонерів 868
Ковельська соціальна маршрутка не зупиняється для пенсіонерів

У Ковелі водій соціальної маршрутки № 19 «Сільмаш – Лісництво» ігнорує пенсіонерів і людей з правом на пільгове перевезення.

Про це повідомляє Сергій Рабенко на сторінці «Ковель Life» у Facebook.

«Задні двері на зупинках не відчиняє, внаслідок чого пенсіонери з сумками і відрами (бо їдуть на дачі) змушені проштовхуватись через весь салон. Дозволяє собі змінювати маршрут, залежно від того чи виходить хтось в центрі чи ні. Сьогодні запитав чи комусь потрібно виходити біля третьої школи, коли відповіли що потрібно, то він сказав: «то я Вам за зупинкою стану, бо всі заробити хочуть». (це для того, щоб пенсіонери не сідали до його, а їздили платними маршрутками). І так завжди на його маршруті, зупиняється за зупинкою, старші жіночки підбігають, бо знають що по розкладу має бути соціальний, а він швидко перед ними зачиняє двері і стартує! Кажуть були випадки коли придушував дверима людей...», – йдеться у дописі. 

«На вокзалі він їде через платформу для висадки міжміських перевізників і на зупинку не під'їжджає. Заїхавши на Сільмаш він не поїхав на кінцеву зупинку, а повернув вліво, а коли я йому сказав, що мені до магазину «Будьмо» то він відповів: «то давай тут бігом виходь!». Прийшлося з важким рюкзаком вийти не доїхавши. Стримавши емоції і обмежившись лише усним «зауваженням-попередженням» я вийшов», – додає Сергій. 
 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024