Швачки із Рівненщини поїдуть на навчання до Португалії

13 Грудня 2018, 15:03
Швачки із Гощі поїдуть на навчання до Португалії 2629
Швачки із Гощі поїдуть на навчання до Португалії

Голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук зустрівся з президентом кампанії «Фапомед» (Португалія) Мігелем Лопеш да Куня та директором «ФАПОМЕД Україна» Ролфом Куллманном на підприємстві.

Предметом спілкування стали підведення підсумків 2018 року та перспективи розвитку виробництва на наступний. Про це інформує Гощансьа РДА.

Регуляторна політика європейських країн щодо продукції підприємств легкої промисловості вимагає пристосування до вимог нового законодавства підприємств-партнерів. Тому нагальним стало прийняття рішення щодо оптимізації структури кампанії «Фапомед». Відповідно фабрику у Гощі очікують певні зміни – реструктуризація.

З метою уникнення конфліктних ситуацій та трудових спорів між власниками Фапомеду і головою РДА Юрієм Ковальчуком досягнуто домовленості щодо співпраці.

Відтак, у планах керівництва – перенесення з фабрики у Португалії виробництва окремих видів медичного одягу до України. Для забезпечення якісного виготовлення нових видів продукції вже найближчим часом група швачок з Гощі пройде навчання у Португалії.

За словами пана Мігеля фабрика у Гощі працюватиме і надалі, адже для кампанії «Фапомед» Україна є стратегічним та надійним партнером.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024