Коротко про головне за рік: голова Озютичівської сільської ради розповіла про свої досягнення

15 Грудня 2018, 09:00
Людмила Таровська 799
Людмила Таровська

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Озютичівської сільської ради Людмила Таровська розповіла, чим для неї запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«У цьому році, разом з Війницьким сільським головою Мирославом Базаром, працювала над тим, щоб на карті нашої Волині з’явилась нова об’єднана територіальна громада – Війницька.

За лічені тижні відбудуться вибори, бачимо, скільки є кандидатів на голову та депутатів ОТГ. Безумовно, конкуренція була, є і буде, тому кожен із нас, здійснюючи своє волевиявлення, повинен розуміти, що громада сама по собі не створюється, за цим стоїть велика праця команди однодумців.

Щодо роботи сільської ради, то вже традиційно з року в рік є надходження до місцевого бюджету. Кошти від його перевиконання направляються на дитячий садок, ФАП, благоустрій тощо.

Цього року у Запустах встановлено автобусну зупинку, щоб діти, які чекають шкільний автобус, змогли сховатись у негоду. Облаштовано й дитячий майданчик у цьому селі, бо ж дітей у Запустах є чимало.

Та найприємніше те, що до всіх справ, які здійснюються на території сільської ради, долучаються й ті, кому не байдуже майбутнє наших сіл.»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024