Коротко про головне за рік: сільський голова з Локачинщини розповів про свої досягнення

14 Грудня 2018, 13:28
Фото ілюстративне 786
Фото ілюстративне

Від ефективності роботи органу місцевого самоврядування в значній мірі залежить якість життя та добробут конкретної громади. Відремонтована дорога, благоустрій території, освітлення вулиць – ось, наприклад, в чому це має вимірюватись.

Голова Марковичівської сільської ради Федір Нижник розповів, чим для нього запам’ятався 2018 рік і які здобутки має:

«В цьому році до сільського бюджету вперше надійшла рентна плата (1 відсоток) за користування надрами для видобування природного газу на Локачинському газопромислі. Місцева казна додатково отримала близько 500 тисяч гривень. Наявний ресурс дозволив облаштувати в Марковичах сучасний майданчик для занять спортом і проведення дозвілля.

Масштабний проект загальною вартістю 90 тисяч гривень, з яких 60 тисяч – кошти сільського бюджету, втілювався за фінансової підтримки благодійників. Вдалося вирішити й чимало інших поточних питань, серед них – ремонт дороги до місцевого дитячого садка та проведення благоустрою біля пам’ятника загиблим землякам в роки Великої Вітчизняної війни.

Також за кошти сільської ради (58 тисяч гривень) закуплено нові меблі для Марковичівського дошкільного закладу. Спрямовано субвенцію на Локачинську школу.»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024