На Волині дві станції переливання крові продаватимуть невикористану плазму

14 Грудня 2018, 16:56
Станції переливання крові продаватимуть невикористану плазму 2129
Станції переливання крові продаватимуть невикористану плазму

Волинській обласній станції переливання крові та Володимир-Волинській станції переливання крові можуть надати дозвіл на продаж плазми, яку не використають до кінця 2018 року.

Про це стало відомо під час засідання комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 14 грудня.

Начальниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Волиньради Мирослава Якимчук зазначила, що два заклади звернулися з проханням до обласної ради, аби ним надали дозвіл на продаж цієї плазми, яку не використовують у медичних цілях. Якимчук додала, що плазма залишається у станціях переливання крові, а її термін дії до кінця року.

Під час обговорення питання висловили  пропозицію, щоби аби кошти від продажу надходили або до обласного бюджету, або до бюджету закладу на свої потреби. Всі члени комісії підтримали другий варіант, аби кошти надходили до бюджету станції переливання крові.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024