П'ять луцьких крамниць, де варто шукати смакоту на свято

16 Грудня 2018, 13:38
2699

Зимові свята уже на порозі і луцькі підприємці мають що запропонувати, аби ці дні пройшли безтурботно і зі смаком.  Бізнес.Район підібрав п'ять магазинів, де можна не просто знайти ексклюзивні продукти, а й придбати небанальні подарунки під подушки і ялинки. 

МЕДОВІ СОЛОДОЩІ І НАПОЇ ДЛЯ ЗДОРОВЯ

Дорослі теж люблять солодощі і чекають їх на свята. «Медова хата» у Луцьку – уже п’ятий рік є своєрідним центром традиційної культури і лобним місцем для туристів, де можна придбати фуд-сувеніри.  У крамниці є більше 60 найменувань продукції, яку часто оновлюють. Продають весняні, літні, осінні меди та смаколики і напої з нього, різні пасти та суміші з пилком, який багатий на вітаміни, амінокислоти, макро і мікроелементи. Також тут є лікувальні і косметичні засоби. 

Більше читайте у матеріалі: Від промислу до промисловості: як волинські пасічники розвивають питні меди

Медова хата
Медова хата

 

НЕЗВИЧАЙНІ СПЕЦІЇ ДЛЯ ГОСТРИХ ВІДЧУТТІВ

Бар приправ «Часничок і Цибулинка» вражає розмаїттям пахучих приправ до їжі та напоїв. Тут є все, чого може потребувати душа гурмана, і навіть більше. В асортименті і моноспеції – як от різні види перцю, кориця, куркума, і власні мікси – приправи до м’яса, курки, риби, салатів і навіть до кави. Віднедавна тут можна придбати ще й м’ясні делікатеси.

Більше читайте у матеріалі: Бізнес зі смаком лимонного перцю: подружжя у Луцьку торгує незвичайними спеціями

Бар приправ «Часничок і Цибулинка»
Бар приправ «Часничок і Цибулинка»

 

ЗАМОРСЬКІ ПРОДУКТИ І ПОЛІСЬКІ БУБОЧКИ ДЛЯ ГУРМАНІВ

У магазин HoReCa можна знайти цікаві продукти з Європи і волинського Полісся, з яких можна готувати справжні кулінарні шедеври на свято. Тут  представлений величезний асортимент заморожених овочів, фруктів, ягід, грибів. Також зверніть увагу на живильний напій «Атоніс», виготовлений із сублімованих лісових ягід за рецептурою волинських технологів.

Більше читайте у матеріалі: У Луцьку відкрили магазин заморожених і сушених продуктів волинського виробництва

Живильний напій Атоніс шукайте у магазині Horeca
Живильний напій Атоніс шукайте у магазині Horeca

 

ВЕГЕТАРІАНЦЯМ – ОСОБЛИВІ СМАКОЛИКИ

Прихильникам здорового харчування подарунки можна знайти у магазині «Food & Health», де є все:  випічка, цукерки, батончики з сухофруктів, хлібці для сироїдів, сиродавлені олії, вегетаріанські ковбаси з соєвого та пшеничного білка, сири. Окрім того, в магазині є книги з рецептами вегетаріанських страв та інформацією про здоровий спосіб життя.

Більше читайте у матеріалі: Як луцький вегетаріанець відкрив магазин, бо не мав що їсти

У магазині «Food & Health»
У магазині «Food & Health»

НАВІТЬ ЯКЩО ВИ ДАЛЕКО – ВИХІД Є

Мережа супермаркетів «Наш край» створює культуру закупів онлайн.  Українські заробітчани, уже активно замовляють продукти для своїх батьків, бабусь, дідусів. Такі клієнти обирають продукти в інтернет-магазині, оплачують по перерахунку, а кур’єри доставляють їх за потрібною адресою. Тут можна придбати не тільки найнеобхідніші продукти, а й повноцінно накрити стіл рідним, навіть якщо ви далеко: власна кулінарія, пекарня і кондитерська «Нашого краю» створить домашній затишок вашим рідним.

Більше читайте у матеріалі: Українські заробітчани замовляють родичам доставку продуктів через інтернет-магазин «Нашого Краю»

1
У «Нашому краї»
У «Нашому краї»

Коментарі
16 Грудня 2018, 19:04
було цікаво до останнього пункту. а потім стало все ясно.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024