На луцькому «Моторі» заявили про спробу його дискредитації у ЗМІ

17 Грудня 2018, 16:32
Прохідна заводу «Мотор» 788
Прохідна заводу «Мотор»

Члени профспілки луцького ремонтного заводу «Мотор» та керівництво підприємства опублікували заяву, в якій висловили застереження щодо того, як окремі засоби масової інформації Волині подали новину про катастрофу винищувача СУ-27, яка сталась 15 грудня у Житомирській області.

Документ оприлюднили на сторінці профспілки заводу в Facebook.

У зверненні журналістів просять врахувати те, що заголовки новин, які звучать «Винищувач, який розбився на Житомирщині, ремонтували на луцькому заводі», є «завідомо дискридитаційним для кожного із нас та членів наших родин».

Також на заводі заявили:

«Трагічна звістка про катастрофу — особлива біль і тривога кожного колективу авіаремонтних підприємств України. Кожен колектив авіаремонтного підприємства знає ціну найменшої помилки у роботі. У відповідності до «Правил розслідування авіаційних подій та інцидентів в авіації Збройних Сил України» відразу розпочала роботу спеціальна комісія. Завдання комісії — проведення розслідування і з’ясування причин катастрофи. Вважаємо, що лише оприлюднення офіційних результатів розслідування є підставою для того, щоб оголошувати винних»

Крім того керівництво та профспілкові діячі «Мотору» зауважили, що «багатообіцяючі» та гарячі заголовки в умовах воєнного стану в Україні розцінюють, як провокативні дії та спроби деморалізувати колектив.

«Наш завод — це 80 років традицій якості і праці на обороноздатність вітчизняних Повітряних Сил. На жаль, ніхто не застрахований від помилки. Помилки в авіації вартують людських життів... Висловлюємо співчуття колективу Частини та родині загиблого льотчика — майора Олександра Фоменка. Просимо волинян із розумінням та повагою ставитись до наявності в області підприємства, яке працює для оборонної промисловості», — йдеться в заяві.

Читайте також: Гройсман побував на луцькому «Моторі» і каже, що Волинь — прекрасний регіон

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024