На Волині обговорили погашення заборгованості та легалізацію зайнятості населення

18 Грудня 2018, 17:25
Засідання 598
Засідання

У Локачах провели засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості та легалізації зайнятості населення на чолі з заступницею Локачинської РДА Наталею Сафроновою.

Зустріч пройшла 14 грудня, – пише Локачинська райдержадміністрація.

Одним з основних питань, яке розглядали на комісії, було питання стану заборгованості зі сплати обов’язкових платежів до Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, яке адмініструє фіскальна служба.

Начальник Локачинського ОУПФУ Волинської області Ігор Стецюк ознайомив членів комісії із сумами забаргованості з платежів, які виникли станом на перше грудня та із заходами, які здійснюють спеціалісти управління для зменшення боргу в найкоротші терміни.

Заслухали також представника фіскальної служби, який надав пояснення щодо виявлених порушень та наголосив на необхідності дотримання вимог чинного законодавства.

За підсумком роботи комісії прийняли рішення щодо спільної роботи органів виконавчої влади, фіскальної служби, Пенсійного фонду, виконавчої служби, щодо зменшення заборгованості зі сплати страхових внесків, пільгових пенсій та єдиного соціального внеску.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024