На Локачинському ярмарку вакансій обговорили службу за контрактом

19 Грудня 2018, 13:00
Служба 775
Служба

Спеціалісти Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості разом із представниками Національної гвардії України провели ярмарок вакансій, щоб укомплектувати актуальні вакансії та бажаючі проходили службу за контрактом.

 У заході, який пройшов 18 грудня, взяли участь 12 людей, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Перед присутніми виступив представник військової частини 1141, заступник командира роти по роботі з особовим складом Ілля Гаврилов, який запропонував проходження служби за контрактом в лавах Національної гвардії.

Читайте також: Локачинський район: про що розмовляли з керівником Затурцівської амбулаторії.

Розповів про вимоги до кандидатів для проходження військової служби за контрактом, наявні вакансії за професіями та спеціальностями, акцентував увагу присутніх на питання забезпечення житлом, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливості проходження безкоштовного навчання в навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України, можливого кар’єрного росту і перспектив проходження контрактної служби.

Також: У Локачах знову обговорюють пошуки роботи.

Микола Тишик головний старшина батальйону розповів про контракт резервіста та ознайомив присутніх з основними вимогами до кандидатів, також зазначив, що військова частина 1141 виконує завдання з охорони громадського порядку, охорони органів державної влади та консульських установ, конвоювання та екстрадиції підсудних, охорони судових установ, також військовослужбовці проходять службу в підрозділах забезпечення.

Нагадаємо: Де та за які кошти у Локачинському районі проводять громадські роботи та У Локачах з Василем Боярським обговорювали співпрацю роботодавців та центру зайнятості.

Наостанок, представники військової частини 1141 показали безробітним короткометражний фільм про Національну гвардію України.



Читайте також: На Локачинському міні-ярмарку вакансій шукали барменів та офіціантів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024