Здобутки та плани - що обговорили на засіданні ради регіонального розвитку Іваничівщини

19 Грудня 2018, 13:43
Здобутки та плани - що обговорили на засіданні ради регіонального розвитку Іваничівщини 907
Здобутки та плани - що обговорили на засіданні ради регіонального розвитку Іваничівщини

В Іваничах, в районному домі «Просвіта», відбулось перше засідання Іваничівської районної ради регіонального розвитку.

На перше засідання ради зібралося більше трьохсот учасників заходу, зокрема, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, представники районної влади, голови ОТГ, сільські голови, представники освіти, медицини, місцевого бізнесу, керівники сільськогосподарських підприємств, фермери, громадськість, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики РДА. 

На перше засідання Іваничівської районної ради регіонального розвитку зібралися, аби обговорити здобутки району за період 2014 -2018 років та перспективи розвитку на 2019-2021 роки.

Розпочинаючи захід до присутніх звернулась  голова районної державної адміністрації Лілія Кревська.

Опісля голова РДА запросила до виступу голів об’єднаних територіальних громад – заступника Іваничівського селищного голови Віктора Березюка, Литовезького сільського голову Івана Іванчука, Поромівського сільського голову Євгенія Недищука та Павлівського сільського голову Андрія Сапожника. Очільники громад розповіли якою була  дорога від села до об’єднаної територіальної громади. Окрім того, ділились історією успіху, планами на майбутнє.

Про успішний досвід започаткування власної справи в районі. Виробничий  потенціал ягідництва розповів керівник фермерського господарства «Велес – М», заступник голови громадської ради при райдержадміністрації Андрій Міндзя.

З інформацією щодо оподаткування фермерських господарств виступив голова «Асоціації фермерів» Валерій Демковський.

«Реформи, які проводять в Україні - незворотні. А ті перші успіхи, які ми спостерігаємо в умовах проведення децентралізації, доводять, що ми йдемо правильним шляхом. Україна – це величезний потенціал людської сили. Україна – це величезний потенціал людської віри. Україна – це край єврооптимістів, правильних єврооптимістів, з унікальною вірою в Європу і власне європейське майбутнє. Знаю, що кожен із тут присутніх хоче бачити Україну і свою малу батьківщину – Іваничівщину економічно привабливою територією, яка б давала можливість для розвитку та задоволення потенціалу кожного із своїх громадян. Тож закликаю докласти спільних конструктивних зусиль для того, аби наше бачення свого майбутнього мало шанс на втілення у життя», - зазначила Лілія Кревська,  завершуючи засідання Іваничівської районної ради регіонального розвитку.

Нагадаємо, нещодавно іваничівці у складі делегації від Волині, яку очолив голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, взяли участь у VII засіданні Ради регіонального розвитку.













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024