Депутатка Ковельської міськради відмовилась від депутатського мандата

19 Грудня 2018, 15:12
Наталія Долінко 689
Наталія Долінко

Представниця Радикальної партії Олега Ляшка написала заяву, що не хоче бути депутатом міської ради.

На сесії Ковельської міської ради, пленарне засідання якої відбудеться 27 грудня, обранці громади розглянуть питання про дострокове припинення повноважень депутата Наталії Долінко у зв’язку з її особистою заявою. У проекті рішення, автором якого є секретар ради Віра Федосюк, пропонується вивести Наталію Петрівну зі складу постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів, а саме рішення ради направити Ковельській міській виборчій комісії.

На виборах восени 2015 року приватний підприємець Наталія Долінко балотувалася до міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, як член цієї політичної сили, і стала третім депутатом-радикалом, здобувши 11,3756%. У післявиборчому партійному списку слідом за нею значиться Світлана Крат, безпартійна, бухгалтер ТОВ «Сучасні дистрибуційні системи», яка на виборах отримала 10,5511%. Очевидно, саме вона замінить Наталію Долінко у депутатському корпусі, якщо не відмовиться від мандата депутата. Після Світлани Крат у списку «йдуть» Марк Сідоренко, Юлія Хвіщук, Кристина Гусєва та інші.

Нагадаємо, що цього року Наталію Долінко було притягнуто Ковельським міськрайонним судом до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Її було визнано винною у порушенні вимог фінансового контролю та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024