У Голобській громаді хочуть розвивати туризм і співпрацювати з Велицькою ОТГ

22 Грудня 2018, 16:00
У Голобській громаді хочуть розвивати туризм і співпрацювати з Велицькою ОТГ 1117
У Голобській громаді хочуть розвивати туризм і співпрацювати з Велицькою ОТГ

Відбулася робоча поїздка радників Волинського ЦРМС Олени Кузьмич та Петра Гоцалюка до Голобської об’єднаної територіальної громади. 

Вони поспілкувалися із проектним менеджером Голобської ОТГ Юлією Франчук. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Вона розповіла про ті проекти, які незабаром будуть реалізовані у громаді. Приміром, йдеться про облаштування паркової зони поблизу колишньої садиби Вільгів. Тут можуть з’явитися амфітеатр, дорожіки, ярмаркова зона, дитячі майданчики тощо.

Голобська ОТГ розміщена поблизу траси, тому туристи часто зупиняються навіть просто, щоб їхні діти погралися на дитячому майданчику поблизу голобського стадіону. Тому в громаді переконі, що такі проекти слід монетизувати.

Також під час зустрічі обговорили можливий випуск буклетів про ОТГ для просування громади у інформаційному просторі.

Планують у громаді за допомогою співробітництва ОТГ разом із сусідньою об’єднаною громадою – Велицькою запровадити електронну чергу у ЦНАПі, який користується популярністю, адже там нині оформляють ID-картки та закордонні паспорти.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024