Стратегія розвитку Колодяжненської громади: бізнес-центр та залучення інвесторів

22 Грудня 2018, 17:00
Стратегія розвитку Колодяжненської громади: поява бізнес-центру та залучення інвесторів 1063
Стратегія розвитку Колодяжненської громади: поява бізнес-центру та залучення інвесторів

У Колодяженській ОТГ відбулося чергове засідання робочої групи із написання стратегії розвитку.

 Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Участь у засіданні робочої групи узяли радники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петро Гоцалюк та Олена Кузьмич.

Під час засідання обговорювали цілком практичні завдання, які слід буде виконати в об’єднаній територіальній громаді після затвердження стратегії розвитку. Адже, за словами радника із регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петра Гоцалюка, стратегія – це не мертвий документ чи папірець, стратегія розвитку громади має стати настільною книгою в громаді.

Спочатку члени робочої груп обговорили можливість розробки завдань і приблизного кошторису на 10 років, але потім вирішили, що завдання слід розробити на три роки.

Серед майбутніх планів в ОТГ– поява бізнес-центру, інвест-порталу із пропозиціями для інвесторів, розробка генеральних планів населених пунктів у громаді.

Радниця з комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич наголосила на важливості розробки бренд-буку об’єднаної територіальної громади, постійного оновлення сторінок в інтернеті ОТГ, появи інформаційних вказівників у громаді тощо.

Стратегію розвитку Колодяженської ОТГ можуть затвердити уже найближчим часом.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024