У Луцьку Василь Вірастюк презентував новорічну сімейну комедію

23 Грудня 2018, 13:14
999

Знімальна група сімейної комедії «Пригоди S Миколая» режисера Семена Горова на чолі з головними героями Василем Вірастюком, який грав роль «Кабана» та Григорія Боковенка – «Миколая» завітала до Луцька та зустрілася з маленькими глядачами, їх батьками.

Захід відбувся 22 грудня в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», — йдеться в повідомленні на сайті центру.

У головному фойє «Адреналін Сіті» зібралося більше сотні охочих побачити, почути та сфотографуватися із українськими зірками та найсильнішою людиною світу.

«А не важко було возити купу дівчат на санчатах?..»

«Ваш улюблений момент у фільмі…»

«Які дива траплялися на знімальному майданчику…»

«Де знімали фільм і чому саме сімейна комедія…»

Ці та безліч інших запитань пролунали під час зустрічі з луцькими глядачами. На всі з них актор та режисер давали вичерпні відповіді хоча «Святиий Миколай» поспішав ще сьогодні до Ковеля, а потім на зустріч з львівськими глядачами.

На завершення, усі присутні отримали в подарунок афіші та календарики з особистими підписами головних героїв. Море емоцій, купа вражень та ще більше новорічно-різдвяного настрою напередодні свят дарує «Адреналін Сіті».

Загалом, стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з’являється сам Миколай. Але, насправді це злодій в костюмі чарівника.

Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.

Фільмування розпочалося ще у грудні 2017 року й завершилося у травні 2018 року. Зйомки відбувалися у павільйоні кіностудії «Київнаукфільм», на території Національного музею народної архітектури та побуту України в Пирогові, у Києві, на курорті Драгобрат та у селі Ясені Рожнятівського району Івано-Франківської області.

До речі, саунд-трек у фільмі звучить від гурту «O.Torvald», який створив нову пісню спеціально для фільму.

Читайте також: У Луцьку облаштують майданчик для занять каністерапією









 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024