У Горохові прийняли бюджет району на 2019 рік

24 Грудня 2018, 13:11
У Горохові прийняли бюджет району на 2019 рік 749
У Горохові прийняли бюджет району на 2019 рік

У Горохові 21 грудня відбулося засідання чергової двадцять восьмої сесії Горохівської районної ради, на якому прийняли бюджет на 2019 рік.

Відкрив та вів сесію голова районної ради Тарас Щерблюк. Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

На сесію районної ради прийшло чимало жителів села Цегів та смт Мар’янівка, яких обурило будівництво полігону твердих побутових відходів на території Цегівської сільської ради. На запитання відповідав Горохівський міський голова Віктор Годик. Потому перейшли до порядку денного сесії.

На розгляд депутатів внесли проект районного бюджету на 2019 рік. Проект головного фінансового документу району пройшов ретельну підготовку, яка стартувала ще у вересні цього року.

Обговоривши проект районного бюджету на 2019 рік, який представила Валентина Ковальчук, начальник управління фінансів райдержадміністрації, врахувавши рекомендації постійних комісій, депутати районної ради поіменно проголосували, майже одноголосним рішенням прийняли районний бюджет на наступний рік.

Прийнявши бюджет на 2019 рік, депутати перейшли до розгляду наступних питань порядку денного сесії, які попередньо детально опрацьовували на засіданнях постійних комісій районної ради. Саме тому частину питань з ініціативи депутатів розглянули за скороченою процедурою у форматі «запитання – відповіді».

У результаті народні обранці   ухвалили відповідні рішення з усіх запропонованих до розгляду питань.

По завершенню сесійного засідання голова районної ради Тарас Щерблюк подякував депутатам за роботу, привітав усіх з прийняттям районного бюджету на 2019 рік, а також з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами, побажав усім миру, міцного здоров’я, сімейного затишку, добробуту та щастя. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024