У Любомльській громаді не знайшли грошей на новорічні подарунки дошкільнятам

25 Грудня 2018, 15:10
У Любомльській громаді не знайшли грошей на новорічні подарунки дошкільнятам 1036
У Любомльській громаді не знайшли грошей на новорічні подарунки дошкільнятам

Батьків обурює ставлення керівництва міської ОТГ до дошкільних навчальних закладів, яким цьогоріч навіть не виділили коштів на солодощі для наймолодших жителів громади.

Про це на своїй сторінці facebook написала мама з Любомля Оксана Склянчук.

«Сьогодні батьків, чия малеча навчається в садочках дивує, чому діти не отримують подарунки від Діда Мороза. Невже немає коштів на солодощі? Що далі, тим гірше...

Мало того, що батьки роблять ремонти в садках, купують все необхідне, починаючи від мила, білизни, туалетного паперу, миючих засобів, розеток і вимикачів, шпалерів, лаку і фарби. Батьки купують меблі, крани, бойлери, двері, постіль і рушники, іграшки, встановлюють дитячі майданчики.

Інколи складається враження, що дитсадочки на балансі батьків. Невже Любомльська ОТГ така бідна? Та нехай би наші підприємці «знатні», яких медалями нагороджують за вклад у розвиток нашого міста, тільки не розумію, який, могли спонсорувати подарунки хоча б тим, хто справді їх потребує.

До слова, у Вишнівській ОТГ у школі учням початкових класів і дітям у садку на Миколая давали подарунки і на Новий рік теж будуть...» – йдеться у дописі.







Читайте також: П'ять луцьких крамниць, де варто шукати смакоту на свято

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024