Ковельчани натрапили на шахраїв в Інтернеті

26 Грудня 2018, 12:31
Поліція Волині застерігає жителів області про шахрайства 680
Поліція Волині застерігає жителів області про шахрайства

Поліція Волині застерігає жителів області про шахрайства.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Волинській області.

Минулої доби до підрозділів поліції звернулося четверо волинян, котрих під різними приводами, шляхом обману та зловживання довірою, зловмисники ошукали на понад 35 тисяч гривень. За усіма фактами заволодіння чужим майном слідчі розпочнуть кримінальні провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України.

До Луцького та Ковельського відділів поліції надійшло три повідомлення від волинян про те, що з метою купівлі товарі через один із сайтів, вони перерахували понад 6 тисяч гривень на банківські рахунки псевдо продавців. Натомість, обіцяних речей так і не отримали.  

Окрім того, до Луцького відділу поліції звернувся 43-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що 23 грудня до нього зателефонувала невідома особа та назвавшись працівником одного із банків, під приводом розблокування банківської картки, дізнавшись реквізити картки привласнила 29 тисяч гривень.

Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення причетних осіб до скоєння цих злочинів та притягнення їх до відповідальності. Поліція закликає громадян бути обачними та не потрапляти в пастки шахраїв. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024