У Ковелі завершують будувати водогін для потреб мешканців мікрорайону Ковель-2

29 Грудня 2018, 12:50
У Ковелі завершують будувати водогін для потреб мешкаців мікрорайону Ковель-2 1077
У Ковелі завершують будувати водогін для потреб мешкаців мікрорайону Ковель-2

У рамках заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яку спричинила Ковельська філія ДП «Укрветсанзавод», у Ковелі завершують будувати водогін від станції другого підйому на вулиці Володимира Кияна до мікрорайону Ковель-2.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Також проводять реконструкцію водозаборів. Облаштували мережі на вулицях Ходкевича, Юності, Комарова, Богдана Хмельницького, Санітарній, Шептицького. На дев’яти вулицях ці роботи виконали торік. Лише цьогоріч з міської казни на ці потреби виділили майже 10 мільйонів гривень.

У новому 2019 році мешканці зможуть звернутись у «Ковельводоканал» та взяти технічні умови на приєднання до системи централізованого водозабезпечення. Відповідно до взятих міською владою зобов’язань до 2020 року заплановано прокласти водопровід й на інших вулицях санітарно-захисної зони. У бюджеті на наступний рік передбачили на це 1,5 мільйона гривень.

Заступник міського голови Андрій Товстига каже, що першочергово у місті будуть реалізовувати проекти на умовах співфінансування з жителями того чи іншого мікрорайону. Хорошим прикладом такої співпраці є облаштуваання мереж централізованого водопостачання на вулицях Квітневій, Волинській, Вишневій. Їх загальна кошторисна вартість 600 тисяч гривень. З міського бюджету виділили лише 220 тисяч, а дві третіх суми інвестували в цей проект люди, які тут живуть.

Читайте також: Ковель-2: через ветсанзавод з’явиться централізоване водопостачання

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024