Володимир-Волинська птахофабрика повністю перейде на випуск курятини без використання антибіотиків
ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» згодом планує відвести всі потужності виробництва для отримання продукції «Епікур» – курятини, отриманої без застосування антибіотиків.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповіла генеральний директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич, повідомляє діловий аграрний інтернет-ресурс Agrotimes.
«Сьогодні під брендом «Чебатурочка» виробляємо близько 80% продукції. Згодом плануємо відвести всі потужності виробництва для отримання продукції «Епікур». Як швидко це станеться, залежатиме від реакції ринку на новий продукт», – зазначила вона.
Враховуючи динаміку зростання продажів, дистрибуцію та популярність продукту серед населення, Аліна Сич вважає, що це питання найближчих років.
Пріоритетним для Володимир-Волинської птахофабрики є ринок України. Хоча підприємство планує розширювати географію експорту та постачати продукцію, зокрема, до країн ЄС. Наразі частка експорту в загальному обсязі виробництва становить близько 2,5%.
Довідка
У грудні 2017 року Володимир-Волинська птахофабрика почала випуск курятини, отриманої без застосування антибіотиків, під торговою маркою «Епікур». За класичною схемою тут вирощують птицю, продукція з якої реалізується під ТМ «Чебатурочка».
Читайте також: На Володимир-Волинській птахофабриці планують побудувати сучасний забійний цех
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром