У «Ковельводоканалі» презентували нову систему диспетчеризації

02 Січня 2019, 15:06
У «Ковельводоканалі» презентували нову систему диспетчеризації 1063
У «Ковельводоканалі» презентували нову систему диспетчеризації

У «Ковельводоканалі» директор компанії ТОВ  «SIMPLEENERGY» Віталій Устимчук презентував нову сучасну систему диспетчеризації.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

До системи входять промислові станції передачі даних з використанням бездротового зв'язку і програмного забезпечення власної розробки  для управління обладнанням, а також зберігання, обробки і візуалізації інформації. 

Як зазначив керівник фірми, у результаті впровадження системи отримають ряд переваг у роботі. Зокрема, це дасть змогу оперативно збирати інформацію про стан системи водопостачання, контролювати всі електричні параметри, дистанційно керувати об'єктами водопостачання, автоматично підтримувати рівень води в резервуарах та тиску і витрати води в напірному трубопроводі першого і другого підйомів. Диспетчер на моніторі відразу буде відслідковувати проникнення сторонніх людей на стратегічні об’єкти.

Це зумовить скорочення витрат на технічний огляд віддаленого обладнання, зменшення кількості виїздів персоналу, дистанційне визначення причин несправностей, оперативну реакцію на нештатні ситуації.

Зазначається, що для розвитку підприємства, його модернізації з міського бюджету постійно виділяють на це кошти. Лише у 2017-2018 році підприємство отримало від міста майже 30 мільйонів гривень. Оскільки і нові мережі водопостачання, які збудували у Ковелі в останні роки, теж передадуть на баланс водоканалу.

Окрім цього, автопарк підприємства за останні п’ять років оновили на 8 одиниць. Нещодавно придбали асенізаційну бочку на базі автомобіля МАЗ.




Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024