Оренда приміщення під Шацький ЦНАП коштуватиме 16,5 тисяч гривень щомісяця

03 Січня 2019, 12:41
1387 Джерело: фото ілюстративне

Приміщення під ЦНАП надаватиме в оренду підприємець Юрій Оліферчук у новобудові по вул. 1 Травня в Шацьку.

 

Шацька селищна рада затвердила орендну плату в розмірі 16 500 грн. в місяць, яка з 2020 року помісячно підлягатиме індексації – із  застосуванням індексу інфляції, встановленого законодавчими актами. Про це йшлося під час сесії 29 грудня.

Також доповнили проект рішення фразою, що, в разі дострокового припинення договору з ініціативи орендаря, витрати орендодавця, пов’язані з переобладнанням торгового приміщення під ЦНАП, відшкодовуються орендарем на підставі документів орендодавця, що підтверджують ці витрати.

«Надіємося, що між селищною радою і підприємцем складуться гарні ділові стосунки, проект успішно запрацює, а громада незабаром отримає новий сучасний Центр надання адміністративних послуг», – зазначила в. о. голови Шацької седищної ради Людмила Цевух.

 

Нагадаємо, Шацька селищна рада бере участь у другому раунді Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення/модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) за Програмою «Інституційна допомога, навчання персоналу,  підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями». За успішного результату Центр надання адміністративних послуг громади отримає Програмне забезпечення, оргтехніку і меблі від Євросоюзу, навчання персоналу,  підвищення його кваліфікації. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024