У «Premier City» – 3 прем’єрні кінострічки

03 Січня 2019, 14:07
лучан запрошують на кінопрем'єри 950
лучан запрошують на кінопрем'єри

У кінотеатрі «Premier City» аж 3 прем’єрних кінострічки.

Про це повідомляють у торгово-розважальному центрі.

«Поспішайте обрати для перегляду у кінотеатрі «Premier City», що у ТРЦ «ПортСity», фільм або мультфільм, які підходять для всіх вікових категорій», – йдеться в анонсі.

 

Фільм «Меррі Поппінс повертається», 0+
Жанр:
мюзикл, фентезі, сімейний
Країна: США

Фільм розповідає про нові пригоди Мері і її друга Джека, яким належить зустрітися з представниками наступного покоління сімейства Бенкс.

Квитки тут: https://premiercity.com.ua/merri-poppins-povertaetsya-mary-poppins-returns-7302/

Фільм «11 дітей з Моршина», 0+
Жанр:
комедія, пригоди, українське
Країна: Україна

Моршин завжди був вельми непримітним містечком в Україні. Багатьом він відомий тільки завдяки мінеральній воді, яку там виробляють. Але ходять легенди, що Моршин стоїть на місці падіння метеорита. Цей космічний об'єкт має досить немаленьку цінність - він складається з дорогого металу осмію, який не так то й просто десь знайти. Одна жінка на ім'я Сніжана має велику владу в місті і хотіла б заволодіти цим метеоритом, якщо він дійсно існує. У неї є ціла команда людей, які готові дістатися до об'єкта за будь-яку ціну. Але на шляху до здійснення цього плану стоять 11 дітей, які мають свої цілі і не зупиняться ні перед чим.

Квитки тут: https://premiercity.com.ua/11-ditei-z-morshina-7246/

Мультфільм «Снігові перегони», 0+
Жанр:
мультфільм, анімація, комедія, сімейний
Країна: США

У маленькому живописному селі на засніжених гірських схилах Канади дітвора влаштовує справжнє спортивне змагання - гонки! Кожен учасник підходить до справи з усією відповідальністю і сам майструє собі санки. Але, як і в будь-якому іншому виді спорту, в снігових перегонах не обходиться без обману, адже перемогти хоче кожен!

Квитки тут: https://premiercity.com.ua/snigovi-peregoni-racetime-7395/

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024