У Турійську шукають фармацевта та вчителя фізики

04 Січня 2019, 18:03
Турійська філія центру зайнятості повідомила про наявні вакансії 1015
Турійська філія центру зайнятості повідомила про наявні вакансії

Турійська філія центру зайнятості повідомила про наявні вакансії.

Наразі є можливість працевлаштуватися Турійську центральну аптеку №10 (фармацевт) та у Турійську загальноосвітню школу (вчитель фізики). Про це йдеться на сторінці установи у Facebook.

Розмір зарплати фармацевта – 4500 гривень. 

Завдання та обов’язки: реалізація медичних препаратів; консультація відвідувачів щодо підбору лікарських засобів; ведення касової документації, знання касового апарату, ведення внутрішньої документації.


 Робота вчителем передбачає зайнятість не на повну ставку. Розмір заробітної плати визначать відповідно до кількості годин та трудового стажу. 

Завдання та обов’язки: здійснює навчання і виховання учнів із урахуванням специфіки навчального предмета, проводить уроки й інші навчальні заняття в закріплених за ним класах згідно з розподілом навчального навантаження, забезпечує під час занять належний порядок і дисципліну. Реалізує прийняті в школі освітні програми відповідно до навчального плану, власного поурочного плану і розкладу занять; використовує при цьому різноманітні прийоми, методи й засоби навчання. Забезпечує рівень підготовки учнів, який відповідає вимогам державного освітнього стандарту. Виконує правила і дотримується норм охорони праці, техніки безпеки і протипожежного захисту, забезпечує охорону життя і здоров’я учнів під час навчального процесу.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024