Онкохворий підліток з Волині хоче повернутися до повноцінного життя

06 Січня 2019, 12:00
Коля Войтович 990
Коля Войтович

Ми вже не однорозаво знайомили вас з історією боротьби з злоякісним захворюванням Колі Войтовича. Хлопець з Турійщини, села Мокрець. Йому тільки п'ятнадцять, а замість того, щоб грати з однолітками у футбол, він повинен проходити восьму хіміотерапію.

Нагадаємо історію Колі: Онкохворий підліток з Турійщини потребує допомоги.

Микола лікується у відділенні онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні. Батьки потребують коштів, щоб придбати препарати хіміотерапії, підтримуючі препарати, а ще потрібно робити й обстеження МРТ.

Мама не раз розповідала, що дитинство хлопця минуло без хвороб, він завжи допомогав батькам, сусідам, а зі школи приносив схвальні відгуки.

Щоб повернутися до нормального життя, 14 січня Коля повинен пройти 8 хімію, а батьки слізно надіються, що вона стане останньою. Після неї хлопцю зроблять обстеження МРТ і тільки тоді лікарі скажуть результат.

Близько місяця назад, підліток був у лікарні, де провів два тижні. Зараз, він вдома, стан трохи покращився, але йому важко відходити після лікарні, бо почувається вимученим та без сил, але попри це він дуже хоче позбутися хвороби.

Батьки багато пережили, бо колись онкохворою була старша донька Оленка, але зараз вона здорова.

Тому, якщо ви хочете допомогти Колі Войтовичу поскоріше повернутися до повноцінного життя, можете переказати гроші на банківську картку мами Колі. 

Приватбанк: 5168 7573 6302 8152 – Ковальчук Світлана Анатоліївна.

Читайте також: Онкохворий турійчанин проходить чергову хіміотерапію та Підліток з Волині проходить шосту хіміотерапію.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024