У Ковелі прибирати сніг будуть безрозбітні

11 Січня 2019, 14:17
У Ковелі прибирати сніг будуть безрозбітні 903
У Ковелі прибирати сніг будуть безрозбітні

У Ковелі затвердили Програму організації та проведення громадських робіт тимчасового характеру на 2019-2021 роки.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Цю Програму будуть спільно реалізувати міськрада з міськрайонним центром зайнятості. Це дасть змогу ковельчанам, які перебувають на обліку служби, заробляти додаткові кошти, разом з тим, зробити певний внесок у вирішення соціально важливих проблем міста.

Планують, що роботою забезпечуватимуть КП«Добробут», РЖКП №1 та №2, управління водопровідно-каналізаційного господарства, ПТМ «Ковельтепло», ДП «Ковельське лісове господарство», управління соціального захисту населення, територіальний центр соціального обслуговування, Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Безробітних залучатимуть до робіт з благоустрою та впорядкування територій міста, придорожніх смуг. У зимовий час – до прибирання снігу. Працюватимуть із соціальними службами.

Щороку на реалізацію цієї Програми з міського бюджету виділять 200 тисяч гривень. Таку ж суму надаватиме міськрайонний центр зайнятості. 

Координацію та контроль за виконанням Програми здійснюють фінансове управління та управління капітального будівництва та ЖКГ виконавчого комітету і центр зайнятості.

Читайте також: У Ковелі на боротьбу зі снігом витратили третину мільйона гривень

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024