Бізнесмен дня: аграрій Євген Дудка

11 Січня 2019, 12:00
10124

Засновник групи компаній «Вілія» Євген Дудка 11 січня святкує День народження. Йому виповнилося 42 роки. 

Бізнес.Район з цієї нагоди зібрав висловлювання Євгена Дудки у ЗМІ на різні теми. 

Про ВІЛІЮ. Я ризикнув і утворив назву від імен своїх дітей – Віталій і Лілія. Отримали – «Вілія», а потім з'ясували, що таку назву носили і ніч перед Різдвом, і древні племена на сучасній території Волині.

Про успіх. Якщо бізнесмен влюбиться в якусь тему, тоді воно піде.

Про гроші. Хороші відносини з людьми –   це основа всього, і що ми заробляємо на ресурсі, який беремо в оренду. Ось де наші гроші!

Про дотації. Не треба ніякої допомоги від держави! Нам потрібна американська модель господарювання – жорстка конкуренція. Дотація – розпаскуджує людей.

Про політику. Я не політичний, я аполітичний. Моя політика – це робити якісно свою справу і навколо себе об'єднувати людей. Потрібно жити за законом і бути конкурентними бізнесменами – це дві моїх основних позиції.

Про землю. Я абсолютно не агресивний в питаннях землі. Навіщо ці війни? Ти що, два шматки хліба з'їси?

Про робочий графік. Хто рано встає, той всіх достає. Я до сьомої години вже на підприємстві, хочеться все оглянути до початку наради, а для власного задоволення трішки пройтися пішки, тому виїхати з дому потрібно в 6:15-6:30. Графік непростий, але я дозволяю собі обідній сон.

Про Волинь.  Наша область при таких землях вирощує мільйон тонн зерна, а якщо ми будемо всі дотримуватися правильних технологій, то зможемо подвоїти цю цифру.

Читайте також: Волинську пшеницю купують для йорданських голубів

Про команду. Все залежить від команди і від того, наскільки глибоко ти делегуєш повноваження. Для того, щоб зрозуміти людину, яка працює у нашій команді, потрібен рік. 

Кожен бізнес - це каное з головою дракона, dragonboat. На такому човні є три секції: для керівника, що задає напрямок, для барабанщика, що задає ритм, і для команди, яка синхронно гребе в заданому ритмі. Команда домагається успіху тільки завдяки зусиллям усіх учасників. Спосіб досягнення високої синхронності один - багатогодинні тренування, як на суші, так і в човні. Дисципліна можлива тільки в разі, коли кожен з команди готовий буде пожертвувати миттєвим комфортом заради результату. 

2
Євген Дудка з командою ТОП-менеджерів групи компаній «Вілія»
Євген Дудка з командою ТОП-менеджерів групи компаній «Вілія»

Читайте також: Шість сотень гостей, парад на аеродромі і ведучий з Євробачення: як «Вілія» святкувала День поля. ФОТО, ВІДЕО


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024