На Волині для дитини-сироти придбали двокімнатну квартиру

12 Січня 2019, 09:02
На Волині для дитини-сироти придбали двокімнатну квартиру 800
На Волині для дитини-сироти придбали двокімнатну квартиру

Володимиру Колкутіну з П'ятикор придбали двокімнатну квартиру у Локачах. 

Йому, особі з числа дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, 10 січня голова райдержадміністрації Віктор Дудечко та Дорогиничівський сільський голова Олександр Дрозда вручили ключі від двокімнатної квартири у Локачах, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Нагадаємо також історію юного Володимира Колкутіна, який знайшов справжню сім'ю на Локачинщині.

На купівлю цієї квартири спрямували 200 тисяч гривень: 100 тисяч – з обласного бюджету, 50 тисяч – з районного та 50 тисяч – з бюджету Дорогиничівської сільської ради, на території якої у селі П’ятикори, проживає вже більше 10 років у прийомній родині Торчинських Володимир.

Прийомна сім’я Оксани Степанівни та Олександра Ростиславовича Торчинських – це перша сім’я у районі, яка взяла до себе на виховання дитину, позбавлену батьківської опіки та піклування. Родина дала можливість хлопцеві успішно закінчити П’ятикорівську школу, продовжити навчання у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою та обрати свій шлях у житті – Володимир навчається у Львіській національній академії сухопутних військ ім..П.Сагайдачного.

Вітаючи Володимира та його родину з такою важливою подією у житті, Віктор Дудечко побажав, щоб дух Різдва завжди панував в їхній оселі, а прийомним батькам поверталось сторицею та любов, турбота, яку вони віддали хлопцеві. Віктор Федорович подякував сільському голові Олександру Дрозді та депутатам Дорогиничівської сільської ради, які, попри обмежений бюджет, вже виділили кошти на купівлю другого житла для осіб з категорії дітей-сиріт та позбавлених батьківської опіки та піклування.

«Я радий, що попри всі негаразди, військові дії, важку економічну ситуацію, держава не забуває про найменш захищених своїх громадян, які тільки розпочинають свій життєвий шлях. Сподіваюсь, що такий різдвяний подарунок буде хорошою опорою для майбутнього», – зазначив Віктор Дудечко.

Читайте також: За державні кошти придбають 17 будинків для дітей-сиріт з Волині.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024