Начальник відділу освіти, молоді і спорту Локачинської РДА розповів, чим йому запам’ятався 2018 рік

17 Січня 2019, 11:05
Олексій КОМАР 1232
Олексій КОМАР

Начальник відділу освіти, молоді і спорту Локачинської РДА Олексій КОМАР зауважив, що педагоги почали працювати за програмою Нова українська школа, на реалізацію якої виділили 853 тисячі гривень. Першопрохідцями в районі стали 221 першокласник.

Потішили Олексія Сергійовича досягнення Локачинської школи, яка вже вдруге займає перше місце в області серед аналогічних навчальних закладів по роботі з обдарованими дітьми. Зокрема, є вагомі результати на обласних олімпіадах, захистах робіт Малої академії наук, зовнішньому незалежному оцінюванні. А педагог цієї одинадцятирічки Віктор Никитюк став переможцем Всеукраїнського етапу конкурсу «Вчитель року-2018» у номінації «Фізика».

Зі слів Олексія Комара, покращили й матеріально-технічну базу освітніх закладів. Провели заміну теплотрас в Конюхівській та П’ятикорівській школах. Замінили вікна на металопластикові в навчальних закладах сіл Старий Загорів, Павловичі, П’ятикори, Привітне. В останній із названих установ перекрито дах новим гідроізолом. Завершується реконструкція покрівлі школи в Локачах, також сюди було закуплено дороговартістне мультимедійне обладнання.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024