У Горохові шукали майбутніх патрульних поліцейських

17 Січня 2019, 16:08
У Горохові шукали майбутніх патрульних поліцейських 823
У Горохові шукали майбутніх патрульних поліцейських

У Горохівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості 16 січня відбувся ярмарок вакансій.

Про це повідомляють на сторінці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

У заході взяла участь інспекторка з рекрутингу кадрового забезпечення патрульної поліції Юлія Гірдвіліс та старший інспектор прес- служби поліції Богдан Павлович. Темою зустрічі стала потреба у відборі кадрів до Національної поліції в місті Луцьку. 

Під час заходу Юлія Гірдвіліс ознайомила присутніх з процесом набору співробітників, етапами відбору, а саме, особливостями подачі заявки на участь, проходження тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування, проходження співбесіди та спеціальної перевірки.

Крім того, Юлія Гірдвіліс наголосила, що для участі у конкурсі обов’язковим є знання Конституції України, Закону України «Про національну поліцію», Закону України «По запобігання корупції». Також надали інформацію про заробітну плату та соціальне забезпечення, перспективи кар’єрного росту.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями надіслали електронною поштою актуальні вакансії територіальним громадам для розміщення в секторі про вільні робочі місця за посадою поліцейський (інспектор) патрульної поліції.

Всім зацікавленим учасникам надали контактні телефони та адресу працедавця.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024