«Регіональна Газова Компанія» вдвічі збільшила кількість інноваційних Центрів обслуговування клієнтів

18 Січня 2019, 17:29
«Регіональна Газова Компанія» вдвічі збільшила кількість інноваційних Центрів обслуговування клієнтів 1807
«Регіональна Газова Компанія» вдвічі збільшила кількість інноваційних Центрів обслуговування клієнтів

У 2018 році «Регіональна Газова Компанія» відкрила 31 новий Центр обслуговування клієнтів, довівши їх загальну кількість до 62.

Тепер інноваційні Центри обслуговування клієнтів працюють у великих містах і районних центрах всіх 16 областей, де представлена ​​група компаній РГК. Таке розташування ЦОКів забезпечило зручний доступ до сучасних послуг і стандартів обслуговування для більш ніж 50% клієнтів групи компаній РГК.

Наразі стартував наступний етап - в невеликих містах і віддалених районах в 2019 році до відкриття готуються ще приблизно 50 Центрів обслуговування - для того, щоб наблизити якісні послуги і нові технології для всіх клієнтів групи компаній РГК. Це є важливою частиною стратегії розвитку РГК, яка сфокусована на створенні зручних і якісних сервісів для клієнтів.

У 2018 році Центри обслуговування клієнтів під брендом РГК опрацювали понад 7 млн ​​звернень споживачів газу. Новаторський формат Центрів забезпечує комфортне обслуговування такого потоку клієнтів - завдяки оптимальному поєднанню зон консультацій і місць для самостійної роботи з цифровими інструментами, а також просторів для очікування, розрахованих також для клієнтів з дітьми та людей з особливими потребами.

Новий підхід до зонування приміщень та інноваційні сервіси дозволяє відвідувачам ЦОК швидко і комфортно оформити документи для підключення газу, повірки та встановлення лічильників, отримати кваліфіковані консультації з інших газових питань.

Для самостійної роботи клієнтів з онлайн-продуктами РГК в Центрах є планшети, ноутбуки і термінали з touch screen моніторами, а також платіжні термінали. У той же час відвідувачі ЦОК можуть користуватися онлайн-сервісами на своїх смартфонах і планшетах, скориставшись WI-FI доступом.

У всіх 62 Центрах, які працюють під брендом РГК, впроваджена нова система Стандартів обслуговування клієнтів. Цей регламент дозволяє максимально задіяти кваліфікацію співробітників Центру в інтересах клієнтів, при цьому звести до мінімуму виникнення конфліктних ситуацій.

«Центри роблять спілкування з газовими компаніями не тільки ефективним, але і зручним і швидким. Цивілізований сервіс стає доступним все більшому колу клієнтів у міру розширення мережі наших ЦОК. У наших планах довести їх кількість до 110 вже в цьому році», - сказав Андрій Коноз, директор компанії «РГК Контакт-центр», яка займається розвитком сервісів для споживачів газу.

Довідка

 Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис. км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024