Як стильно оформити мансарду

22 Січня 2019, 14:36
стильне оформення квартири з похилою стелею 1694
стильне оформення квартири з похилою стелею

Квартири мансардного типу набирають дедалі більшої популярності. Зазвичай вибір таких приміщень обумовлений нижчою вартістю за квадратний метр, а також можливістю креативно облаштувати своє житло.   

Про це пише Перший.

ТИША ТА ОРИГІНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Оскільки мансардна квартира знаходиться на верхньому поверсі, про галасливих сусідів, які «тупають по голові», можна забути.

Ще один плюс – незвичний інтер’єр, що створюється скошеними стінами і мансардними вікнами. Таке житло більше підійде людям творчим, здатним створювати оригінальні інтер’єри, а також тим, хто любить милуватися прекрасними краєвидами. Мансардні квартири - це багато відкритого простору і високі стелі, що при вільному плануванні дозволяє використовувати житлову площу для будь-яких цілей. Однокімнатні студії, багатокімнатні і навіть дворівневі квартири з ексклюзивним дизайном щороку стають популярними серед тих, хто хоче вийти за рамки звичних квартир.

Пропонуємо кілька ідей оформлення мансардних квартир. Фото з відкритих джерел в інтернеті:


Квартира з похилою стелею: як стильно оформити мансарду
Квартира з похилою стелею: як стильно оформити мансарду









ДЕ ЗНАЙТИ ТАКУ КВАРТИРУ В ЛУЦЬКУ?

Саме такі — стильні та якісні квартири продаються у ЖК «Юпітер», який зводить Будівельна компанія «Інвестор» під Луцьком. Житловий комплекс складається із п’ятиповерхових будинків. Там не дуже гамірно і не надто багатолюдно. Житловий комплекс знаходиться на межі Луцька та села Липини. З одного боку, тут спокійно та немає шуму міста. Втім, доїхати до центру Луцька можна доволі швидко, особливо, якщо є власна автівка.

До слова, суттєва перевага для власників авто – біля будинку є парковка. За кожною квартирою закріплене одне паркомісце.

Окрім цього, на території житлового комплексу виділена велика територія під сучасний дитячий майданчик.

ЯК ПРИДБАТИ МАНСАРДНУ КВАРТИРУ В ЖК «ЮПІТЕР»?

Забудовник пропонує мансардні квартири площею 60,77 кв.м у вже збудованому 2-му будинку та у 3-му, будівництво якого ще триває. До того ж, Будівельна компанія «Інвестор» підготувала для своїх клієнтів акцію на таке житло, а також - можливість відтермінування оплати до вересня 2019-го.

Якщо покупець вносить усю суму одним платежем - то вартість одного квадратного метра становитиме 10 900 грн. У випадку відтермінування при оплаті 50% першого внеску акційна ціна на один квадратний метр становитиме 11 400 грн.


Ідея оформлення квартири у ЖК «Юпітер»
Ідея оформлення квартири у ЖК «Юпітер»

Ідея оформлення квартири у ЖК «Юпітер»
Ідея оформлення квартири у ЖК «Юпітер»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024