Деякі з них працюють недобросовісно, – Пустовіт про сплату податків луцькими закладами й магазинами

23 Січня 2019, 10:12
Фото ілюстративне 1697
Фото ілюстративне

У Луцьку низка закладів та магазинів не оформлюють своїх працівників, а відтак і не сплачують податки належним чином.

Про це йшлося у середу, 23 січня, під час засідання виконкому Луцькради, інформує ВолиньPost.

В.о. мера Луцька Григорій Пустовіт повідомив, що сьогодні запланували розглянути погодження режиму роботи магазинів та закладів, однак деякі з них працюють недобросовісно. Зокрема, ресторан «Старий Тбілісі» за рік сплатив лише 50 гривень податків.

«То для кого ми встановлюємо режим роботи? Для працівників, які там не працюють? Незрозуміла ситуація», – обурився він.

За словами Григорія Пустовіта, на два магазини «Вопак» та «Пакко» працює одна людина, в «Арома кава», що на Лесі Українки та торговому павільйоні «Араз», що на Конякіна – жодного працівника, у «Грегорі кафе» – 2 людини.

Відтак, питання про погодження режиму роботи цих закладів вирішили зняти з порядку денного. Окрім того, їх власників запросять на наступне засідання виконкому, аби ті пояснили ситуацію з працевлаштуванням та сплатою податків.

Коментарі
23 Січня 2019, 12:31
Малих підприємств.залишаться лише ті що працюють в їхньому кругу бюджктному.всі решту можна зараз видоїти..довести то діло до абсурду..ахметови і місцеві прокладки рентабельність 40-50%,в той час як має бути 10%.аптеки ,продукти під ними..все решту півроку уходить на комунальні..буде як в бацькі ..це я пишу не для того кінченого циніка тупого..
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024