У Луцькраді кажуть, що готові поговорити про легалізацію працівників з «ПАККО»

24 Січня 2019, 12:50
підприємство не може порозумітися з Луцькрадою 1097
підприємство не може порозумітися з Луцькрадою

Керівництво Луцької міської ради готове зустрітися з керівництвом ТзОВ «ГІППО» і представниками Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області, щоб обговорити ситуацію щодо дотримання трудового законодавства в частині легалізації працівників.

Про це йдеться в заяві Луцької міської ради.

Текст подаємо без змін та правок:

«Учора під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради до порядку денного було внесено питання щодо встановлення режиму роботи  магазинів «ВОПАК № 1407» та гуртівні «ПАККО № 1805», які  належать  ТзОВ «ГІППО». 

Відповідно до інформації, наданої Луцьким управлінням ГУ ДФС у Волинській області від 03.01.2019, у товаристві зареєстровано лише одного працівника. З метою її уточнення питання було знято з розгляду виконавчого комітету для доопрацювання.

Тож керівництво Луцької міської ради готове зустрітися з керівництвом ТзОВ «ГІППО» і представниками Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області, щоб обговорити ситуацію щодо дотримання трудового законодавства в частині легалізації працівників.  Якщо вона змінилася, то питання буде внесене до розгляду на наступному засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради».

Нагадаємо, під час засідання виконкому 23 січня секретар Луцькради Григорій Пустовіт заявив, що «на два магазини «Вопак» та «Пакко» працює одна людина». Натомість у Луцьку в торгових мережах «ВОПАК» і «ПАККО» переконують, що у них офіційно працює 168 працівників.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024