Любешівські комунальники повідомили нові тарифи, які діятимуть з першого лютого

25 Січня 2019, 17:15
Нові тарифи, які діятимуть з першого лютого 1053 Джерело: Facebook
Нові тарифи, які діятимуть з першого лютого

Комунальне підприємство «Любешів-Комфорт-Сервіс» повідомляє, що згідно з рішенням виконкому Любешівської селищної ради від 15 січня з 1 лютого 2019 року зміниться порядок нарахування вартості послуг.

Зміни стосуються вивезення, зберігання, перероблення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів для населення, централізованого водопостачання та водовідведення – інформують комунальники на своїй сторінці у Facebook.

Щодо побутових відходів, наприклад, то нарахування будуть проводити з розрахунку кількості мешканців у домогосподарстві. Вартість послуги на одного мешканця становить 11,5 гривні на місяць.

Усі мешканці селища та суб’єкти господарської діяльності зобов’язані до 31 березня 2019 року укласти нові угоди з КП «Любешів-Комфорт-Сервіс». Мешканцям приватного сектору при укладанні угоди потрібно надати довідку про склад сім’ї. Угоди, укладені до 1 лютого 2019 року, втрачають свою чинність.

Для забезпечення якісного надання послуг з вивезення, зберігання, перероблення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» має намір проводити вивіз сміття щотижня за безконтейнерною схемою (в мішках) по всіх вулицях селища згідно з графіком. Щоб уникнути ситуації, коли вуличними контейнерами користуються не тільки  мешканці, які уклали угоди та сплачують за послуги, а сторонні особи, комунальники хочуть вилучити контейнери з вулиць, а відходи збирати лише в громадян, які за це платитимуть.

Щодо води, то тарифи скоригували таким чином:
централізоване водопостачання:
- для населення – 12,03 грн. за 1 куб. метр води;
- для бюджетних установ – 12,57 грн. за 1 куб. метр води;
- для інших споживачів – 13,67 грн. за 1 куб. метр води;
централізоване водовідведення:
- для населення – 18,77 грн. за 1 куб. метр води;
- для бюджетних установ – 20,48 грн. за 1 куб. метр води;
- для інших споживачів – 21,33 грн. за 1 куб. метр води.

Читайте також: «Любешівські комунальники хочуть відкоригувати діючі тарифи».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024