Горохівський район далі потопатиме у смітті: гроші на проект полігону ТПВ відкликали

28 Січня 2019, 17:25
Горохівський район далі потопатиме у смітті: гроші на проект полігону ТПВ відкликали 1324
Горохівський район далі потопатиме у смітті: гроші на проект полігону ТПВ відкликали

Проект будівництва полігону твердих побутових відходів у Горохівському районі зняли зі списку проектів, на які виділяв кошти Державний фонд регіонального розвитку.

Про це йшлося під час регіональної комісії у Волинській ОДА 25 січня.

Нагадаємо, робоча група кілька разів збиралася на обговорення будівництва сміттєзвалища, але результату добитися так і не вдалося. Мешканці Цегова і Мар’янівки виступили проти, конкретного рішення так і не вдалося знайти. У цей час на Горохівщині не існує жодного цивілізованого способу утилізації сміття.

Таке рішення прокоментував Район.Горохів радник голови Волинської ОДА Олександр Закузенний. З його слів, тепер жителі Горохівського району повинні самі проявити ініціативу, аби отримати фінансування на будівництво сміттєзвалища:

«Ми три кроки назустріч зробили – три кроки даремно. Проект зняли, аби не вийшло так, як у цьому році – стартанули проект, а вони його заблокували. Нехай вирішують, як вони хочуть, як вони це бачать, обирають зручне місце розташування, а потім приходять з пропозиціями. Ми допоможемо, але тепер ініціатива повинна іти від них».

Нагадаємо, проект мав обійтися у 22 мільйони 300 тисяч гривень.

Читайте також: 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024