Володимирчани залишають шалені суми у гральних автоматах

29 Січня 2019, 17:39
Кохання перемогли автомати - мер Володимира про засилля гральних автоматів у місті 1216 Джерело: Фото з архіву
Кохання перемогли автомати - мер Володимира про засилля гральних автоматів у місті

Одна з проблем Володимира-Волинського – зали з гральними автоматами, які хоч і працюють під різними вивісками, але вправно роблять свою «чорну» справу.

Про це заявив міський голова Петро Саганюк на щотижневому брифінгу з представниками місцевих ЗМІ.

Очільник міста розповів, що останнім часом чимало людей скаржаться на гральні заклади, де їх рідні залишають пристойні заощадження.

«Нещодавно прийшла до мене молода жіночка на прийом, просить щось зробити з тими закладами, бо чоловік залишає там майже всі гроші. Місяць тому тільки побралися. Запитую: «Ви що, не знали що він грає»? Каже: «Думала, кохання переможе». Як бачимо, перемогли автомати. Ще один випадок. Неповнолітній мешканець міста, школяр. Мама їздить закордон, бабуся – пенсіонерка. То він залишає в тих залах страшні суми та ще й вимагає від рідних гроші постійно», - розповів очільник міста.

Читайте також: У княжому місті «накрили» підпільний гральний заклад

Нагадаємо, у минулому році прокурори Володимир-Волинська місцевої прокуратури спільно з працівниками Володимир-Волинського відділу поліції та Управління захисту економіки кілька разів проводили санкціоновані судом обшуки у гральних закладах княжого міста.

Прокуратура також звітувала, що вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, що вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.

Читайте також: У княжому місті «накрили» два гральні заклади

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024