У місті на Волині відмовились надати брату загиблого героя АТО землю під забудову

29 Січня 2019, 18:30
У Ковелі відмовились надати брату загиблого героя АТО землю під забудову 927
У Ковелі відмовились надати брату загиблого героя АТО землю під забудову

Комісія міськради підтримала думку ветеранів та волонтерів АТО, які виступили проти надання брату загиблого героя земельної ділянки.

У Ковельській міській раді відбулося засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО, та членами сімей загиблих АТОшників. Засідання проводив голова постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин та містобудування Анатолій Кислюк.

На комісії розглянули заяву голови громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра» Людмили Данилевич щодо надання ділянки родині її загиблого сина, учасника АТО Романа Данилевича. Людмила Леонтіївна, яка проживає в селі Облапи Ковельського району, просила надати землю для житлового будівництва своєму сину Віталію Данилевичу, як брату загиблого учасника АТО, оскільки вона вже використала право на безоплатну приватизацію землі.

Під час засідання, на яке прибула Людмила Данилевич, озвучили, що на загальних зборах двох громадських організацій: Всеукраїнської спілки учасників бойових дій АТО «Побратими України» та Ковельської міськрайонної спілки ветеранів та волонтерів АТО, прийняли рішення не підтримувати прохання Людмили Леонтіївни.

Комісія під головування Анатолія Кислюка підтримала думку учасників бойових дій та волонтерів і теж відмовила у наданні земельної ділянки для житлового будівництва Віталію Данилевичу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024