У Шацьку презентували проект «Успішна громада»

01 Лютого 2019, 13:20
884

Для наближення соціальних послуг клієнтів, створення системи оперативного та безперешкодного реагування на потреби жителів Шацької об’єднаної територіальної громади, сприяння розвитку підприємництва та створення нових робочих місць Шацька районна філія Волинського обласного центру сьогодні презентувала проект «Успішна громада».

Триватиме він з грудня 2018 року по листопад 2019 року, – повідомляють у Шацькій районній філії Волинського ОЦЗ.

У заході взяли участь заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, в.о. голови Шацької селищної ради Людмила Цевух, в.о. старостів Самійличівського та Прип’ятського старостинських округів Олександр Кусько та Іван Гінчук, начальник Шацько-Любомльського обєднаного управління пенсійного фонду України Віктор Гірич, начальниця управління соціального захисту Антоніна Пилиповець, працівники Шацької ОТГ.

Директор Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості розповіла про основні напрями співпраці із Шацькою селищною радою у 2018 році та презентувала проект «Успішна громада». Вона зазначила, що метою проекту є сприяння економічному розвитку об’єднаної територіальної громади, розширення можливостей для самозайнятості жителів об’єднаної територіальної громад, сприяння розвитку бізнесу, проектна діяльність, професійна орієнтація учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, актуальних для громади, підвищення мотивації до продуктивної зайнятості та активної діяльності, наближення соціальних послуг до жителів об’єднаної територіальної громади.

Перспективи розвитку Шацької об’єднаної територіальної громади презентував фахівець з управління проектами відділу економічного розвитку комунального майна, містобудування та архітектури Андрій Сичук.

Підбиваючи підсумки, Мирослава Терета зазначила, що громада буде тоді успішною, коли її жителі матимуть роботу з гідною заробітною платою. Завдання служби зайнятості полягає в тому, щоб у співпраці з соціальними партнерами, використовуючи всі інструменти, доступні службі зайнятості, все робити для того, щоб сприяти економічному розвитку громади.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024