У Камінь-Каширському районі запрацювало експериментальне обладнання

01 Лютого 2019, 12:07
У Камінь-Каширському районі запрацювало експериментальне обладнання 1608
У Камінь-Каширському районі запрацювало експериментальне обладнання

У Камінь-Каширській філії ПрАТ «Волиньобленерго» у рамках капітального ремонту повітряних ліній ввели в дослідну експлуатацію новітнє обладнання – вакуумний реклоузер.

Про це повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Таке устаткування виконує оперативні перемикання в розподільній мережі, автоматичне виділення пошкодженої ділянки, автоматичне відновлення живлення на непошкоджених ділянках мережі.

Реклоузер встановили на лінії, що здійснює електропостачання сіл Сошичне, Запруддя, Карасин, Радошинка, Стобихівка та Карпилівка.
 

«Наявність цього обладнання надає ряд беззаперечних переваг в частині оперативного керування електричними мережами та їх експлуатації, які в першу чергу матимуть змогу оцінити самі споживачі електричної енергії і в частині покращення рівнів напруги, і в частині скорочення вимушених перерв в електропостачанні внаслідок аварійних вимкнень», – зазначив директор Камінь-Каширської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Андрій Герасимчук.

Ремонтують повітряну лінії винятково за кошти ПрАТ «Волиньобленерго». До слова, вакуумний реклоузер також експлуатують у Володимир-Волинській філії.

«У 2019 році для підвищення надійності електропостачання реклоузери плануємо поставити у Луцькому районі», – розповів директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024