Як центр зайнятості допоміг безробітній жительці Ратнівщини влаштуватися на роботу

02 Лютого 2019, 16:24
Центр зайнятості допоміг безробітній жительці Ратнівщини влаштуватися на роботу 823
Центр зайнятості допоміг безробітній жительці Ратнівщини влаштуватися на роботу

Завдяки спеціалістам районної служби зайнятості колишня безробітна жителька села Якушів отримала роботу.

Про це повідомляє Сергій Філюк, начальник відділу надання соціальних послуг Ратнівської районної філії Волинського ОЦЗ.

Ольга Миронюк звернулася в пошуках роботи до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості в листопаді 2018 року.

Свого часу Ольга Миронюк здобула вищу освіту в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальністю «Соціологія», проте за набутою спеціальністю не працювала. Мала невеликий стаж в галузі торгівлі. 

Перебуваючи на обліку, як безробітна, відвідала семінар із загальних питань зайнятості та була проінформована про соціальні послуги, які надає державна служба зайнятості, в тому числі можливість працевлаштування з попереднім проходженням навчання шляхом стажування безпосередньо на виробництві.

Під час прийому особистий консультант Людмила Данилевич проінформувала про потребу продавця непродовольчих товарів у ФОП Філюк І.І. в смт Ратне, на що заявниця попередньо погодилась на зустріч з роботодавцем. За результатами проведеної співбесіди уклали тристоронній договір на проходження стажування за професією «продавець непродовольчих товарів», під час якого безробітна зарекомендувала себе як відповідальний та старанний працівник. У результаті заявницю працевлаштували.

Читайте також: Завдяки центру зайнятості безробітний ратнівчанин влаштувався на роботу

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024