Modern-Expo – серед найкращих компаній у Польщі за версією Forbes

05 Лютого 2019, 11:02
1941

Компанія Modern-Expo SA входить до списку найкращих компаній у Польщі в 2019 році.

Найвідоміший у світі бізнес-журнал Forbes нагороджує у Польщі підприємства, які динамічно розвиваються і вартість яких зросла за останні три роки, відзнакою Forbes’ Diamonds, пишуть на сайті компанії.

Modern-Expo – міжнародний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу. Співвласниками компанії є двоє бізнесменів – Петро Пилипюк (Україна) та Богдан Лукасік (Польща).   Завдяки високій продуктивності в минулому році, у 2019 компанія отримала титул Forbes’ Diamonds. Modern-Expo посіла І-е місце зі списку компаній Люблінського воєводства у категорії бізнесу, куди входять компанії, що генерують доходи від 50 до 250 мільйонів злотих. У загальнонаціональному списку Modern-Expo посіла 16-е місце, випередивши декілька сотень конкурентів.

«Присутність компанії Modern-Expo у рейтингу Forbes'Diamonds підтверджує стрімкий розвиток, зростання цінності та систематичне зміцнення позицій на ринку. Надзвичайно динамічний середній ріст нашої компанії, що перевищує 74%, є надзвичайним явищем масштабів усього регіону.

Це визнання є підтвердженням нашого успіху. Наші результати є найкращим свідченням задоволення наших клієнтів, яким ми пропонуємо продукцію найвищої якості, відповідно до міжнародних стандартів, і з якими будуємо відкриті, довготривалі ділові відносини», – коментує Богдан Лукасік, голова наглядової ради Modern-Expo.

Включення до списку 2019 Forbes’ Diamonds доводить, що Modern-Expo вміло використовувала ринкові тенденції і, перш за все, підтверджує довіру та надійність компанії як ділового партнера. Forbes’ Diamonds нагороджується в Польщі одним з найвідоміших бізнес-журналів у світі - Forbes. Це 12-е видання цієї нагороди, яка вважається однією з найважливіших у національному бізнесі.

Переможці конкурсу були відібрані аналітиками компанії Bisnode Poland у співпраці з редакторами Forbes на основі швейцарського методу оцінки вартості компанії. Ця система враховує прибутки останніх років, вартість активів, достовірність кредитної історії та платежів, а також відсутність негативних юридичних ситуацій. Компанії поділяються за 16 воєводствами, і в кожному з них виділяються три категорії за рівнем дохідності: 5-50 млн злотих, 50-250 млн злотих і понад 250 млн злотих.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024