Споживачі звернулись до контакт-центру «Волиньгаз» більше 600 тисяч разів

06 Лютого 2019, 14:55
Споживачі звернулись до Контакт-центру «Волиньгаз» більше 600 тисяч разів 1377
Споживачі звернулись до Контакт-центру «Волиньгаз» більше 600 тисяч разів

У 2018 році споживачі природного газу з приводу газових питань звертались більше 600 тис разів до контакт-центру компанії «Волиньгаз». 10% з них – мешканці обласного центру Волині. Сприяє активнішому спілкуванню з клієнтами відкриття трьох нових Центрів обслуговування клієнтів – у місті Ковелі, селищі Ратне та місті Камені-Каширську.

Більше 50 тисяч споживачів скористались функцією голосовий помічник (IVR). СМС на номер 7104 з показаннями лічильника газу надіслали майже 280 тисяч волинян. Найбільшою популярністю користується «живе спілкування», тому кількість дзвінків не зменшується – торік фахівці зафіксували понад 250 тисяч дзвінків волинян на номери Контакт-центру: (033) 280-104 та (067) 280 - 104.

«У минулому році рівень обслуговування зріс. В Україні відкрили рекордну кількість нових Центрів обслуговування. Двері для споживачів газу відкрили майже три десятки сучасних клієнтських офісів у більш ніж десяти областях. На Волині, зокрема, почали працювати три нові Центри обслуговування клієнтів (ЦОК): у містах Ковелі та Камені-Каширську й смт.Ратне», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Нові клієнтські сервіси називають найзручнішими у комунальній сфері. Регіональна газова компанія в підпорядкуванні якої працює ПАТ «Волиньгаз», першою серед надавачів комунальних послуг масово запровадила сервіси для своїх клієнтів. Зокрема, споживачі звикли до новинок – у 2018 році почав працювати мобільний додаток 104 Mobile та перший чат-бот у Вайбері.  До слова, за перший місяць зареєструвалося майже дві тисячі волинських споживачів природного газу. 

Більше 90% коштів з кожного кубометру газу отримують підприємства НАК «Нафтогаз України». І тільки близько 7% газорозподільні підприємства. Це в середньому 56 копійок з одного кубометра газу. На ці кошти утримуються газові мережі встановлюються лічильники, працює аварійна газова служба працює контакт-центр та центри обслуговування клієнтів по всій Україні.

Довідково: компанія ПАТ «Волиньгаз» забезпечує безперебійне та безаварійне газопостачання для понад 240 тисяч споживачів. В Особистому кабінеті на сайті 104.ua зареєстровано 45 тисяч споживачів, що на 30% більше, ніж торік. 

Читайте також: Населення і бюджетні організації – лідери зі скорочення споживання газу на Волині

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024