У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада»

07 Лютого 2019, 11:33
У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада» 996
У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада»

На базі Голобської ОТГ , яка наразі об’єднала 23 населених пункти та налічує 9280 жителів відбулася презентація проекту «Успішна громада».

Про це повідомляється на сторінці Ковельського центру зайянятості у Facebook.

Презентація відбулася 6 лютого.

В рамках проекту фахівці служби зайнятості допомагатимуть професійній реалізації громадян, надаватимуть консультативно-роз’яснювальні послуги та практичну допомогу.  

Директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак в деталях розповів про мету даного проекту, який найближчим часом розпочне реалізовуватися у межах Голобської громади, та висловив надію, що він стане успішним, а відтак, задовольнить потреби місцевих жителів у роботі, а роботодавців у професійних кадрах.

Про тісну багаторічну співпрацю з Ковельським міськрайонним центром зайнятості у напрямку організації громадських робіт на території району говорив голова райдержадміністрації Віктор Козак, адже переконаний, що територіальні громади району від залучення безробітних до організації таких робіт отримують виключно позитив, а відтак і головний результат – ріст доходів населення.

У своєму виступі Сергій Гарбарук сказав, що Голобська ОТГ має багато здобутків, однак існують і комплексні проблеми, а їх вирішення, у багатьох випадках вирішуються завдяки налагодженій конструктивній співпраці між центром зайнятості, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Ковельщини.

 




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024