Волинський бізнесмен планує «захопити» 10 відсотків чипсового ринку
Голова ради директорів «VolWest Group» Віктор Корсак розповів про амбіції одного з продуктів Демидівського консервного заводу.
Чипси «Чічарон» під тороговою маркою «Дон Бекон», які виготовляють зі свинячої шкіри, можуть стати популярними серед поціновувачів хрусткого продукту.
Про це Віктор Корсак розповів у четвер, 7 лютого, під час публічної лекції «Як розбудувати мультибрендову корпорацію» у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Захід відбувся у рамках проекту «Школа свідомого громадянина» за підтримки Громадянського руху «Свідомі».
«Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт «Чічарон». Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку», − зазначив Віктор Корсак.
Довідково. Чічарон – це кулінарний термін для шкірки свині. Це своєрідна шкварка.