Ми маємо усунути з доріг застарілу техніку, – корпорація «Богдан»

11 Лютого 2019, 14:32
Ми маємо усунути з доріг застарілу техніку, – корпорація «Богдан» 1919
Ми маємо усунути з доріг застарілу техніку, – корпорація «Богдан»

Столична влада планує створити київську агломерацію до 2025 року. Такий масштабний проект вимагає повного перегляду наявної транспортної системи.

На цьому наголошують у корпорації «Богдан».

«Українські чиновники орієнтуються на європейський досвід у створенні агломерацій як успішних бізнес-проектів. Тож найперше вони мають звернути увагу на закордонну інфраструктуру, яка поєднує населені пункти. Якщо ми хочемо створити систему, яка подібна, наприклад, до Паризької агломерації, то маємо усунути з доріг застарілу техніку. Такий металобрухт спричиняє затори та ДТП на дорогах. Лише великогабаритні тролейбуси та автобуси здатні якісно обслуговувати територію з багатомільйонним населенням», - йдеться в повідомленні прес-служби корпорації «Богдан».

Також у компанії зауважили, що український виробник готовий модернізувати українські автопарки, оскільки вже випускає сучасні автобуси та тролейбуси, які не поступаються європейським аналогам.

Зокрема, корпорація «Богдан» співпрацює з органами місцевого самоврядування у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Так, зручні низькопідлогові автобуси й тролейбуси курсують вулицями низки українських міст, в тому числі й Києва. Цього року «Богдан Моторс» виграв тендер на постачання ще однієї партії низькопідлогових особливо великих тролейбусів до столиці - у кількості 55 транспортних засобів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024