На екс-чиновницю Волинської ОДА завели кримінал за розтрату держмайна у великих розмірах

11 Лютого 2019, 17:35
Волинська ОДА 1215
Волинська ОДА

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про розтрату державного майна, вчинену у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, заступницею начальника Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації.

Будучи головою ліквідаційної комісії цього управління ВОДА, посадовиця у листопаді 2016 року, шляхом підписання акту приймання-передачі основних засобів, протиправно здійснила безоплатну передачу одному з волинських громадських об'єднань майна (автомобіля, комп’ютерної техніки та меблів), – пише «Волинь».

Незаконними діями службової особи обласній державній адміністрації заподіяно майнової шкоди на суму понад 341 тисяч гривень, що станом на той час у 250 і більше разів перевищувало неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

Нині колишній заступниці начальника управління повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024